atv.skoter.se
 
Navigera dig fram här   Söndagen den 18:e augusti 2019
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen ATV  
  ATV tester  
  Quad racing  
  ATV nyhetsarkiv  
  Prenumeration ATV  
  Tidigare nummer ATV  
  Forum - ATV & Quad's  
  Årets ATV  
  Medlem  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 14744  
  Antal nyheter: 5431  
  Meddelanden: 68504  
  Sidvisningar:  
  Idag: 188 st  
  Igår: 6837 st  
  Denna månad:
94936 st
 
  Föreg. månad:
160156 st
 
  Totalt: 71588263 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. brulepetra
2. jokar99
3. cheusulema
4. adfkjclkxcnxzlkvn
5. blanderdelpha
6. Mickesrx
7. ghs
8. scom851
9. ombreprom
10. ThomasSRX
 
 
Här är du: > Zordix släpper nytt spel - OVERPASS
 

Zordix släpper nytt spel - OVERPASS

Umeå fortsätter leverera spel för internationell marknad. I höst släpper Zordix nya spelet Overpass i en global lansering.

– Det är mycket glädjande att äntligen kunna offentliggöra vårt nya spel Overpass ihop med vår förläggare BigBen Interactive. Med det nya spelet sätter vi varumärket Zordix Racing på en helt ny professionell nivå inom avancerad simulering och grafiskt utseende. Vi på Zordix ser fram emot en mycket spännande höst, säger Matti Larsson, vd för Zordix.

Lanseringen av Overpass riktar sig direkt till en internationell spelmarknad. Med sig på resan har Zordix distributören och förläggaren Bigben, en av de stora aktörerna i den digitala underhållningsindustrin med affärsområden inom spel, mobiltelefoner och audio. Bigben finns representerad i hela världen med spel inom genrer som sport, racing, simulatorer, action och äventyr.
Off road-simulator

Overpass är en off road-simulator för den allra senaste generationen buggies och fyrhjulingar från ikoniska varumärken som Yamaha, Suzuki och Arctic Cat. I spelet gäller det att besegra naturliga och konstgjorda hinder med hög fart och acceleration för att undvika att tappa greppet och ta sig vidare på de olika banorna.

Release av Overpass blir i oktober 2019. Spelet kommer att vara tillgängligt på PlayStation 4TM, Xbox One, PC och Nintendo Switch.» Tillbaka till Nyhetsarkivet   » Tipsa en vän
 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddävgen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.atv-quad.se